Het is lente!


Bardienst
Beste barman/vrouw,

Hierbij het nieuwe schema voor de bar. Mocht je niet kunnen, dan graag zelf even ruilen.

Het is de bedoeling, dat je ongeveer rond 21:30 uur de bar opent. Houdt zelf een beetje in de gaten wanneer de vaste barhangers de zaal uit gaan.

We zouden het op prijs stellen, dat je als je ook wat te 'knabbelen' regelt. Je kunt hiervoor ook wat afnemen vanuit het assortiment van de bar. Ik heb begrepen dat het niet de bedoeling is dat je zelf iets meebrengt wat ook in het assortiment van de bar zit. De opbrengst van het hapjes potje mag je aan het einde van de avond meenemen.


Mochten er nog vragen of suggesties zijn dan hoor ik die graag.

Jan

donderdag 17 mei 2018Hans
donderdag 24 mei 2018Betsy
donderdag 31 mei 2018Anne
donderdag 7 juni 2018Paul
donderdag 14 juni 2018Thea
donderdag 21 juni 2018Ron
donderdag 28 juni 2018Wencke


Bardienst

Nieuwe leden
In de afgelopen maanden hebben we weer nieuwe leden mogen verwelkomen. Bij de jeugd Anne Roelofsen en bij de senioren William van Leijenhorst en Ellen Terwel. We wensen jullie allemaal heel veel (speel)plezier bij onze vereniging.


Clubkampioenschappen senioren


Op zaterdag 10 maart jl. zijn de clubkampioenschappen voor senioren gespeeld. Ruim 30 deelnemers (waaronder 4 jeugdspelers) hebben een enthousiast en een bovenal spannend toernooi gespeeld. Anders dan de afgelopen jaren waren er zelfs weer 2 poules voor de dames enkel. Door het grote aantal 3 setters zijn niet alle partijen gespeeld. Een aantal Heren Enkel en de Dames Enkel partijen zullen de komende speelavonden nog worden gespeeld. Een uitgebreid fotoverslag vind je op de website.


Clubkampioenschappen jeugd
De jeugd speelt hun clubkampioenschappen in de maand maart met uitloop naar april. Supporters zijn welkom! Na de laatste wedstrijden zal er een prijsuitreiking zijn (datum nog niet bekend).


Notulen ALV van 8 februari
De concept notulen van de Algemene Ledenvergadering van 8 februari jl. zijn te vinden op informatie / bestuur en commissies / Notulen ALV 2018.


40 jarig jubileum
In januari 2019 bestaat onze vereniging 40 jaar. Willen jullie (jeugd, senioren, ouders) nadenken hoe we dat het beste kunnen vieren? Alle ideeën zijn welkom! Graag doorgeven aan de voorzitter of secretaris.

Jeugdpuzzel: Landen rebus
De jeugdpuzzel uit de Digidropper van januari is gewonnen door Sven van Meerveld. Hij ontving een waardebon van € 5,- van de Bruna.


Jeugdcoördinator Richard van de Bosch en winnaar Sven van Meerveld

JEUGDLEDEN, PUZZEL MEE!

Voor de nieuwe puzzel is het de bedoeling dat je het tegenovergestelde van het gegeven woord invult in de vakjes. De cijfers in de vakjes helpen je nog een beetje, want in vakjes met hetzelfde cijfer komt ook dezelfde letter.
In de grijze vakjes komt dan van boven naar beneden een woord te staan. Dat is het antwoord van de puzzel. Mail je antwoord uiterlijk 16 mei a.s. naar Caren Rooze via onderstaand antwoord knop. Dan maak jij wellicht volgende keer kans op het winnen van de Brunabon t.w.v. € 5,-.
Veel puzzelplezier!

Groetjes,
Caren Rooze


Aktie OPA (oud papier)
Op 3 maart jl. hebben Peter Barnes, Herman Arissen (vader van jeugdlid Mirjam) en Rinus Blankestijn achterop op de wagens van de gemeente gestaan om weer oud papier op te halen voor OPA. Gerard van Dam zou ook mee doen, maar was verhinderd. Gelukkig wilde neef David van Dam zijn oom Gerard wel vervangen. David welkom bij de OPA-kanjerclub. Allen hartelijk dank voor de inspanning voor onze vereniging! De volgende datum is 13 oktober. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bijRinus Blankestijn: .


Puttense Sport Marathon 2018
Op 29 en 30 juni a.s. wordt de Puttense Sport Marathon 2018 gehouden. Er zijn programma's voor jeugd, jongeren en volwassenen. Zie www.puttensesportmarathon.nl. Ook Badminton staat weer op het programma!


Uitnodiging 3e BHC Jeugdtoernooi
Op zaterdag 26 mei 2018 wordt het derde jeugdtoernooi van vereniging BC Harderwijk gehouden.

Het toernooi vindt plaats in Sporthal de Sypel, Parkweg 4 in Harderwijk

Dit toernooi wordt gespeeld met alleen dubbelwedstrijden in poules die op sterkte zijn ingedeeld.De kinderen worden ingedeeld in poules, waarna er partijen gespeeld met steeds wisselende partners en tegenstanders uit de poule.

Het begint om 10:00 uur en het is rond 15:00 uur weer afgelopen.

Het is een toernooi voor alle jeugdspelers, recreant, competitiespeler, beginnend of gevorderd. Iedereen is van harte welkom.

De kosten voor het toernooi zijn € 10,00 per persoon. Hiervan wordt de zaal, de shuttles, het eten en drinken, aandenken en de prijzen geregeld.

De inschrijving sluit woensdag 14 mei 2018 (of eerder indien het max. aantal deelnemers is bereikt.) Wil je meedoen, meld je dan aan via en wij zullen voor gezamenlijke aanmelding zorgdragen.


BC Inside Open Jeugdtoernooi
Ook BC Inside '82 uit Baarn nodigt onze jeugdleden uit en wel voor een toernooi op zaterdag 2 juni 2018. Dit is een toernooi volgens het poule-afvalsysteem.

Er kan worden ingeschreven voor het enkel - en dubbelspel. Je kunt je meedoen op je eigen niveau (1e en 2e klasse). Inschrijfkosten bedragen € 6,= per onderdeel.
Voor meer informatie en inschrijving kijk op:

http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C4B677BE-86B7-494F-BBB3-BD2A33671314


2018


2017


2016


2015


2014