April


40 jarig jubileum op 23 en 24 mei a.s.

40 jaar


Onze vereniging bestaat 40 jaar. De jubileumcommissie is druk doende met het organiseren van de festiviteiten op donderdag 23 mei voor de jeugd en op vrijdag 24 mei voor senioren en oud leden. De jubileumcommissie wil nog niets zeggen over het programma van beide avonden, maar het schijnt heel leuk te worden. Dus noteer het in je agenda!


11 Mei is er weer Oud Papier Actie!
Dit jaar staat BVP in het schema voor oud papier ophalen zaterdag 11 mei '19, die we met elkaar dan wel moeten waarmaken. Maar als ons dat lukt, en daar vertrouw ik op, zit er voor ons weer (papieropbrengsten) in het vat van de Puttense Stichting OPA.
Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk mee te rijden achterop de vuilnisauto. Laat dan deze unieke kans niet lopen en neem net zoals deze dame plaats achterop de vuilnisauto !!

Draag jij ook je steentje bij ??
Meld je dan bij mij aan en reserveer zaterdag ochtend 11 mei a.s . We beginnen om 8 uur bij het gemeente afval depot aan de Hoge Eng West.

Dankzij actieve hulp van 4 leden van de club is dit klusje dan voor de lunch geklaard en geeft een flinke financiƫle stimulans aan de clubkas.

Geef je op per telefoon : (0341) 360 242 of mail : en laat zien dat jij je club een warm hart toe draagt.

Rinus Blankestijn

OPAJeugd Clubkampioenschappen 2019
Afgelopen maand hebben de jeugdleden hun clubkampioenschappen 2019 gespeeld. Na vele spannende wedstrijden zijn donderdag 4 april jl. de laatste finale partijen gespeeld. Als winnaars kwamen uit de strijd:

Onder 12
1e2e
Meisjes enkelSarah PoortKim van den Berg
Jongens enkelTimo RoozeKay de Rijk
DubbelTimo Rooze
Kay de Rijk
Jia Yao
gast spelers

Onder 15
1e2e
Jongens enkelXingluo ChenXavier de Rijk
DubbelArian Naisi
Tatjana van Beek
Lonneke van Vugt
Xingluo Chen

Onder 18
1e2e
Meisjes enkelMichelle van den HoornMirjam Arissen
Jongens enkelMaarten van den HamDion Marcus
DubbelMarc Lobregt
Dion Marcus
Alexander Ykema
Paul Verheij


clubkampioenschappen jeugd


Een uitgebreid fotoverslag staat in het FotoalbumBasis Opleiding Badminton voor de jeugd
In april en mei gaat de jeugd weer verder met oefenen voor het diploma BOB (Basis Opleiding Badminton). Afhankelijk van de vorderingen zullen een aantal jeugdspelers wellicht in juni examen kunnen gaan doen.


Senioren Clubkampioenschappen 2019
Op zaterdag 9 maart jl. zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen senioren weer gespeeld; dit jaar hebben ook enkele jeugdspelers daaraan meegedaan. De hele dag was er een prima sfeer met opmerkelijk veel wedstrijden die pas in de derde set werden beslist. De winnaars zijn:

Recreanten
1e2e
Dames enkelLili XinIngrid Post
Heren enkelRon NijdamJan van de Ruitenbeek
Dames dubbelKarin Kampert
Ingrid Post
Betsy Toes
Marette Zwamborn
Heren dubbelAlexander Ykema
Sydney Marcus
Ming Huang
Hans Boerhout
Mix dubbelMing Huang
Lili Xin
Anne Toes
Betsy Toes

Competitie
1e2e
Dames enkelJanine Grootendorst
Heren enkelRob VonkJort Baremans
Dames dubbelEllen Terwel
Ilva Kemper
Eline Teune
Thea Smink
Heren dubbelJeroen van den Berg
Rob Vonk
Paul Alfrink
Harald Kemper
Mix dubbelJeroen van den Berg
Janine Grootendorst
Kelvin van de Koot
Ilva Kemper

clubkampioenschappen senioren


Een uitgebreid fotoverslag staat in het FotoalbumNieuwe leden
In februari hebben we weer twee nieuwe jeugdleden verwelkomd; Lonneke van Vugt en Kay de Rijk. Tevens speelt ex-jeugdlid Kevin Polhoud de komende maanden mee bij de senioren. We wensen jullie allen heel veel spelplezier.

Welkom


Aanmelden voor competitie 2019 / 2020
Na de zomer gaat de regio jeugd competitie weer van start. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Jeugdleden die mee willen doen aan deze competitie kunnen zich voor 1 mei as opgeven via button op website, of via een email naar of via WhatsApp naar Harald Kemper 06-22015292.

Voor de senioren is er de najaarscompetitie. De poules bestaan meestal uit 5 teams zodat je per team 4 uit- en 4 thuiswedstrijden speelt. Alle wedstrijden worden gespeeld op een doordeweekse avond (thuiswedstrijden op de donderdag). Wil je meedoen aan de senioren najaarscompetitie , meld je dan svp voor 1 mei a.s. aan bij Wencke Smink ( ) of via WhatsApp bij Harald Kemper 06-22015292.

Samenstelling bestuur
In de algemene ledenvergadering van 14 februari jl. heeft Ilva Kemper haar bestuurstaken overgedragen. Peter Barnes is toegetreden als algemeen bestuurslid. Jan van de Ruitenbeek was algemeen bestuurslid en is nu penningmeester. De overige bestuursleden zijn Caren Rooze secretaris, Rinus Blankestijn algemeen bestuurslid en Harald Kemper voorzitter. Door de wisselingen is de ledenadministratie voorlopig ondergebracht bij Harald.


2019


2018


2017


2016


2015