Een boel nieuws


Vrij spelen op zaterdag
Op zaterdag 27 januari is laatste speeldag van de regiocompetitie 2017 - 2018. Drie teams spelen dan thuis; Jeugd 1 en 3 en Senioren 2. Tevens is er ruimte in de zaal voor alle andere jeugd- en seniorenleden om te komen badmintonnen. Dit is voorlopig tevens de laatste keer dat we de zaal op zaterdagochtend hebben. De eerst volgende keer is 10 maart als de clubkampioenschappen senioren worden gespeeld.


Uitslagen regio en naajaarscompetitie
De komende week is de laatste speelronde van zowel de regio- als najaars-competitie. In de regiocompetitie staat Jeugd 1 op de 6e plaats, doch in punten vlak achter nummer 4 en 5. Gelet op het speelschema wordt het heel moeilijk om nog een plaatsje te stijgen. Jeugd 2 staat eveneens op de 6e plek en zal in de resterende 2 wedstrijden nog punten moeten pakken om deze te behouden. Jeugd 3 staat op een mooie 2e plaats in de poule en kunnen niet meer worden ingehaald door nummer 3. Jeugd 4 bezet de 4e plaats kan nog omhoog kijken. Jeugd 5 staat op plaats 7 en moet in de laatste 2 wedstrijden nog tegen de naaste concurrenten spelen die plaats 5 en 6 bezetten.
In de regiocompetitie heeft Senioren 1 het dit jaar heel erg zwaar in de 1e klasse. Er worden geregeld punten gehaald maar door sterke concurrentie staat S1 toch onderaan; degradatie dreigt. Senioren 2 (3e klasse) staat laatste in een heel erg spannende poule. Met nog twee wedstrijden te gaan is het verschil tussen nummer 4 en nummer 8 slechts 9 punten. Het wordt dus strijden voor klasse behoud.
In de najaars-competitie (NJC) speelt BV Putten met 3 senioren teams. Team 1 NJC kan moeilijk meekomen in hun zware poule klasse 3/4. Het team staat onderaan op plaats 5. Team 2 NJC behaalt zeer wisselende resultaten met als gevolg een 4e plaats in de eindstand. Team 3 NJC staat op een 3e /plaats met een gelijk aantal punten als ’t Gein 2 die 4e staat. In de laatste wedstrijd tegen ‘t Gein 2 is nog alles mogelijk. Daarin wordt bepaald wie 2e, 3e en 4e wordt. De uitslagen zijn voor de regiocompetitie te zien op onze site onder het kopje Competitie of NJC. De standen zijn ook direct te zien door in bovenstaand stukje op de team namen te klikken.
Algemene Ledenvergadering
Het bestuur nodigt alle seniorleden en ouders / verzorgers van jeugdleden van harte uit voor de ALV van 8 februari, aanvang 20.30 uur in de kantine van Sporthal Putter Eng. De vergaderstukken zijn te vinden op de website onder informatie / bestuur en commissies.

Het Financieel Verslag zal per email worden verzonden aan alle stemgerechtigde leden. Er staan weer een aantal belangrijke zaken op de agenda. Bijvoorbeeld op welke tijdstippen huren we de zaal. Harald Kemper (voorzitter) is aftredend en herkiesbaar. Tegenkandidaten kunnen zich tot uiterlijk 8 februari aanmelden bij Caren Rooze ( ) ; zie ook artikel 2 van het huishoudelijk reglement

40 jarig jubileum
Begin volgend jaar bestaat onze vereniging 40 jaar. Deze mijlpaal willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens de komende algemene ledenvergadering willen we dan ook graag met jullie van gedachten wisselen hoe dit te vieren en welke activiteiten gewenst zijn. Komt allen!

Jeugdpuzzel: Landen rebus
Drie jeugdleden hebben de goede oplossing van de puzzel van december ingeleverd bij Caren Rooze. Jeugd coördinator Richard van den Bosch verlootte onder hen een Bruna cadeaubon van € 5,-.


Jeugdcoördinator Richard van de Bosch en winnaar Luna Rooze

JEUGDLEDEN, PUZZEL MEE!

Welk landen kun je vinden in de rebusAls je de antwoorden weet, kun je die tot en met 28 januari a.s. mailen naar mij via de onderstaande link en wie weet win jij volgende keer de Bruna-bon van € 5,-Veel puzzelplezier!

Groetjes,
Caren Rooze


Aanmelden clubkampioenschappen 2018
Op zaterdag 10 maart as wordende jaarlijkse clubkampioenschappen senioren gespeeld. De poulewedstrijden heren en dames enkel worden op donderdagen 1 en 8 maart gespeeld. De finales heren en dames enkel en alle overige partijen worden op zaterdag 10 maart gespeeld.
Tussen de middag is er de gebruikelijke lunch. Na afloop een gezellig samenzijn inde kantine. De kosten zijn ook dit jaar weer beperkt tot € 1,50 per onderdeel (enkel, dubbel, mix) en € 4,00 voor de lunch.
Inschrijving staat open voor alle senior leden. Ook jeugdleden van 15 jaar en ouder kunnen zich aanmelden voor dit toernooi. Inschrijven kan tot en met donderdag 22 februari bij Harald Kemper via onderstaande link of appen naar 06-22015292.


Jeugd clubkampioenschappen
Traditiegetrouw speelt de jeugd op de donderdagavonden in de maand maart hun clubkampioenschappen. De jeugdspelers hoeven zich daarvoor niet apart aan te melden. Iedereen wordt ingedeeld. Jeugd coördinator Richard van de Bosch zal voor de organisatie van dit toernooi zorgen


Aktie OPA (oud papier) 2018
De opbrengst van oud papier ophalen is van groot belang voor onze verenigingskas. Op 3 maart is het de beurt van onze vereniging. Vrijwilligers zijn hartelijk welkom en kunnen zich aanmelden bij Rinus Blankestijn: .


Voorjaarscompetitie toch van start
Door personele problemen bij de Bond is het een tijdje onzeker geweest, maar de voorjaars-competitie senioren gaat toch van start. Wij hebben 2 teams kunnen samenstellen en inschrijven. Een 3e klasse mix team met Paul Alfrink, Richard vanden Bosch, Janine Grootendorst, Ancella Posthuma en Thea Smink.
Tevens er is voor het eerst sinds jaren weer een herenteam geformeerd. Dit team bestaat uit Kelvin van de Koot, Richard van Huizen, Jan van de Ruitenbeek en Harald Kemper, met als reservespeler Ron Nijdam. Dit team gaat uitkomen in de combiklasse 3/4. We wensen de teams weer heel veel succes en spelplezier!


7e Mix toernooi Nijkerk
Badmintonvereniging Nijkerk organiseert op zaterdag 17 maart 2018 voor de 7e keer een Mix toernooi voor senioren in Sporthal Strijland. De afgelopen jaren was onze vereniging zeer goed vertegenwoordigd. Belangstellenden dienen zich zo spoedig mogelijk in te schrijven want het toernooi is in de regio erg populair geworden. Inschrijven kan via de volgende link


2018


2017


2016


2015


2014