Correspondentieadres
bij voorkeur per e-mail

Speeladres

Sporthal Putter Eng
Engweg 6
3882 AL PUTTEN
Telefoon: (0341) 354643


Route sporthal "Putter Eng"
Vanuit de richting Amersfoort via de A28:

Neem Afslag 9 Nijkerk/Putten, richting Putten.
In Putten aangekomen bij de tweede rotonde rechtsaf de Dorpsstraat in richting centrum. Deze weg volgen, gaat over op de Engweg. Na de eerste zijweg aan de rechterkant (rosendaalseweg) verschijnt de parkeerplaats van de sporthal aan de rechterhand.


Vanuit de richting Zwolle via de A28

Neem Afslag 12 Ermelo, richting Ermelo/Putten.
Volg vandaar de ANWB borden richting Ermelo en daarna Putten. Bij Putten aangekomen bij de eerste verkeerslichten (Texaco) rechtdoor richting Nijkerk. Bij de eerste rotonde linksaf de Dorpsstraat in richting centrum. Deze weg volgen, gaat over op de Engweg. Na de eerste zijweg aan de rechterkant (rosendaalseweg) verschijnt de parkeerplaats van de sporthal aan de rechterhand.


Vanuit de richting Voorthuizen via de Voorthuizerstraat:

Vanaf de Voorthuizerstraat na binnenkomst Putten op de 2e rotonde links de Engweg op. Na de tweede zijweg aan de linkerkant verschijnt de parkeerplaats van de sporthal aan de linkerkant.


Vanuit de richting Garderen via de Garderenseweg:

Vanaf de Garderenseweg na binnenkomst Putten bij de tweede rotonde linksaf Bij de 1e rotonde rechts de Engweg op. Na de tweede zijweg aan de linkerkant verschijnt de parkeerplaats van de sporthal aan de linkerkant.

Plattegrond